Logo-Maes Promotie
Logo-Maes Promotie

Dhr. en mevr. H.-D. uit Schoten vertellen over de aankoop in residentie De Duinheren

Dhr. en mevr. H.-D. vertoeven al vele jaren in Sint-Idesbald en hebben er uiteindelijk in 1999 hun eerste appartement gekocht. Ze kiezen bewust voor Sint-Idesbald omdat het een mooi en gezellig dorp is, met een prachtig hinterland en bovendien is het niet ver van Noord-Frankrijk gelegen. Het geeft hen een echt vakantiegevoel. Maes Constructie en Promotie kwamen ze dan ook regelmatig tegen in het straatbeeld.

“We waren op zoek naar een ruimer appartement, met een hoogstaande afwerking, ruime terrassen met mooi uitzicht en niet ver van een tramhalte.We vonden al onze wensen volledig terug in Residentie De Duinheren! Het oorspronkelijke 3-slaapkamerappartement werd hertekend tot een 2-slaapkamerappartement. Zo verkregen we nog ruimere slaapkamers, ideaal als tweede verblijf maar evengoed voor een vaste bewoning.

De samenwerking met Maes Constructie en Promotie verliep optimaal: tijdens alle bouwfasen werden we zeer goed begeleid en dit in een vriendelijke, professionele en aangename sfeer. Onze persoonlijke bouwcoach was altijd bereikbaar en zocht bij vragen steeds naar de beste oplossing.

Het is ons derde nieuwbouwappartement aan zee en het eerste waar we over heel de lijn tevreden over zijn. Geen tussenpersonen van bouwpromotoren maar rechtstreeks contact met de aannemer zelf. Een heel aangename ervaring!”

Dhr. en Mevr. H.-D. uit Schoten