Logo-Maes Promotie
Logo-Maes Promotie


Wie zijn we?

Oprichter Etienne Maes begon in de jaren '60 met het bouwen van villaatjes in Koksijde en omstreken. In 1966 zag "Gebroeders Maes" het levenslicht, toen broer Ivan Maes in de zaak kwam.

De focus verlegde zich in de jaren '70 op het bouwen van appartementsgebouwen aan de kust.

"Gebroeders Maes" groeide in de regio uit tot een bouwonderneming met naam en faam: tientallen residenties en villa's werden ontworpen, gebouwd en verkocht. Kwaliteitsvolle materialen, een professionele aanpak en uitvoering, verzorgde architectuur, en dit alles is een familiale en gemoedelijke sfeer, maakten van "Gebroeders Maes" een succesverhaal.

In 1991 kwam Niko Maes, zoon van Ivan, het familiebedrijf vervoegen. Eerst op de werf, waar hij de 'stiel' leerde, om gaandeweg door te groeien tot zaakvoerder van 'Maes Constructie en Promotie'.

Door de jaren heen is het bedrijf verder blijven evolueren, maar is het wel steeds trouw gebleven aan de oorspronkelijke visie van oprichter Etienne Maes: kwaliteitsvolle woningen aanbieden aan een correcte prijs, waarbij een comfortabel en zorgeloos bouwtraject van de klant centraal staat, en dit zonder onze eigenheid te verliezen.
Waarom kiezen voor Maes Promotie?


Meer dan 50 jaar expertise

Maes Promotie kan rekenen op meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Wij hebben door de jaren heen al tientallen succesvolle nieuwbouwprojecten opgevolgd en opgeleverd.

Alles onder 1 dak

Maes Promotie is zowel promotor als bouwheer. Hierdoor hebben we alles in eigen handen: van de aankoop van de bouwgrond, het ontwerpen van de plannen samen met de architect, het coördineren van de bouwwerken en het afwerken van de woningen tot de verkoop. Dit zorgt er voor dat wij op elk moment controle hebben over de kwaliteit. Bovendien ligt ons kantoor steeds op een boogscheut van onze projecten.

Ervaren regionale onderaannemers

Onze woonprojecten worden, van ruwbouw tot afwerking, opgetrokken met kwaliteitsmaterialen en zijn steeds voorzien van alle hedendaagse comfort en de nieuwste technieken.
Onze onderaannemers zijn professionele vakmannen waarmee we een jarenlange samenwerking hebben opgebouwd. Betrouwbare partners dus, waarop we ook na oplevering een beroep kunnen doen.

Uitstekende service

De hoogwaardige en correcte oplevering van elk woonproject wordt zorgvuldig bewaakt. U mag er dus op rekenen dat elk appartement op tijd en binnen het afgesproken budget opgeleverd wordt.
Ook daarna blijven wij tot uw beschikking staan. Eventuele problemen na de oplevering en tijdens dat u er woont, worden prioritair aangepakt.


Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.